Vælg en side

ALLE TYPE
MOBIL COVERS

ALLE TYPE
MOBIL COVERS

Virksomhedsoplysninger

• Virksomhedens navn: Crazy-Priser.dk
• Adresse: Esrumvej 51 3000 Helsingør, Danmark.
• E-mail adresse: info@crazy-priser.dk
• Telefonnummer: +45 52 52 43 71
• Etableringsår: 2013

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på Crazy Priser skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Spørgsmål

Alle spørgsmål mailes til: info@crazy-priser.dk

Kundeservice

Du kan kontakte altid kontakte os på 52 52 43 71 eller på info@crazy-priser.dk, som vi besvarer inden for 3 timer i hverdagen.

Priser

Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inklusiv 25% moms. Ved køb på crazy-priser.dk tages der ikke et fragtgebyr, alle ordrer du køber sendes kvit og frit.

Betaling

Varerne betales online med betalingskort og vi modtager Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB Cards, American Express og Diners Club. Oven i købsprisen tillægges fragt, som kan variere efter mængden af de handlede varer. Fragtprisen oplyses tydeligt i ”Kurven”, hvor du kan se det, som du har handlet for.
Ekspeditionsgebyr hos Crazy Priser er 0 kr. Der tages ikke gebyr ved betaling på Crazy-Priser.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Crazy-Priser.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med du handler med crazy-priser.dk indgås aftaler på dansk.

Levering

Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt. Den typiske leveringstid er 1-3 hverdage. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en email til info@crazy-priser.dk. Levering sker med Post Danmark eller GLS Track & Trace. Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige. For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Fragtprisen er 35 kr med Track & Trace på crazy-priser.dk.

Varemodtagelse

Vores varer er forsikret under forsendelsen.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på crazy-priser.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@crazy-priser.dk eller telefon 52 52 43 71. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
RETURNERING Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet fra varens levering.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Esrumvej 51 3000 Helsingør tlf 52 52 43 71 info@crazy-priser.dk

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
-Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato

(*)Det ikke relevante udelades

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Esrumvej 51 3000 Helsingør, Danmark.

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på Crazy Priser har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Esrumvej 51 3000 Helsingør, Danmark. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Varen sendes til:

Esrumvej 51

3000 Helsingør

Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Klage

Ønsker du at indberette en klage vedr. dit køb, skal du indberette til info@crazy-priser.dk eller i vores fysiske butik på Esrumvej 51, 3000 Helsingør . Hvis det mod forventning ikke lykkes os, at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet: www.forbrug.dk, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, 41 71 50 50 (hverdage 9-12)

Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Skulle der mod forventning opstå tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.
Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt. Netbutikken er senest opdateret: 22/1-2015.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på , har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på crazy-priser.dk er webmaster Waseem Khalid. Som registreret hos crazy-priser.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til crazy-priser.dk via e-mail info@crazy-priser.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til crazy-priser.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@crazy-priser.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

Forbrugerbetingelser

Når du handler med os er du naturligvis omfattet af Lov om Forbrugeraftaler og Lov om Forbrugerbeskyttelse. Du kan læse mere på www.forbrug.dk

Sikkerhed

Du kan trygt anvende dit betalingskort os hos. Når du indtaster dine adresse- og kreditkort-oplysninger, sker det på en forbindelse, der er sikret med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at oplysningerne er krypteret, så ingen uvedkommende kan aflæse dem. Så længe du er i færd med at indtaste oplysninger, betale og afgive bestilling, vil du automatisk befinde dig på den sikre forbindelse. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service). Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort.

Bestilling

På Crazy Priser kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Cookies

Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Statistik

Vi bruger en logstatistik på Crazy Priser hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Crazy Priser.

Konkurrencer

Du kan også deltage i konkurrencen uden at tilmelde dig nyhedsbrevet. Send i stedet dit svar i en e-mail til info@crazy-priser.dk