Vælg en side

BMW – Brushed Aluminium – Apple iPhone X Cover Sort

249.00,-

Fri fragt!

BMW – Brushed Aluminium  Iphone X Cover Sort

3 på lager

Varenummer (SKU): 119711 Varekategorier: , , , ,
Del:

Beskrivelse

BMW – Brushed Aluminium – BMW iPhone X Cover Sort

At få repareret en ødelagt skærm på en iPhone X gør ondt på pengepungen. Derfor kan du med fordel betale et par hundrede kroner for at få din mobil beskyttet af enten et panserglas eller et bmw iPhone X cover sort. På den måde undgår du den store udgift, hvis uheldet skulle være ude.

Vores mobilcovers findes i mange forskellige modeller og farver, og derfor har du mulighed for at personliggøre din iPhone X med det optimale cover for dig. Panserglas er en stilren løsning, som ikke er synlig på selve iPhonen. Hvis du er vild med telefonens minimalistiske design, er panserglas den ideelle beskyttelse for dig.

Vi har et bredt sortiment af tilbehør til iPhone X

Vores udvalg stopper ikke ved mobilcovers og panserglas, når det gælder iPhone X-tilbehør. Vi har også funktionelle mobilholdere til bilen, høretelefoner og oplader, powerbanks og trådløse højttalere. Alt sammen kompatibel med din nye iPhone X, så du er sikker på at få det optimale ud af produktet.

Højttalerne og høretelefonerne er med til at give dig en god musikalsk oplevelse. Enten alene eller sammen med venner eller familie. Mobilholdere sørger for, at du kan bruge din mobiltelefon, mens du samtidig kører ansvarligt i trafikken. Og powerbanken er din bedste ven, når en stikkontakt synes langt væk. På den måde får du det bedste ud af din nye iPhone X.

The BMW brushed aluminium cell phone case with cut-outs for ports and camera lens protects your smartphone against scratches and shocks. Of particular interest: Aluminium and the metallic BMW logo.
Licensed by BMW.

  • BMW logo of metal
  • Aluminium back
  • Slightly protruded edge for additional LCD protection
  • Easy attachable and detachable thanks to flexible plastic edges
  • Tailor-made cut-outs for ports and camera
  • 100% fit
  • Protects against scratches, dirt, dust, damage and wear
  • Color: Black
Høretelefoner Iphone X BMW

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BMW – Brushed Aluminium – Apple iPhone X Cover Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...